По традиция в началото на годината хората се обръщат към многобройни

...
По традиция в началото на годината хората се обръщат към многобройни
Коментари Харесай

Астролог посочи главния късметлия сред зодиите през януари 2023 г.

По традиция при започване на годината хората се обръщат към многочислени предсказания. Тамара Глоба, прочут съветски астролог, направи своята прогноза за януари 2023 година

Астрологът напомня, че в нощта на 21 против 22 януари настава новолуние, което значи, че има място за нови събития и ярки обстановки в живота.

Тамара Глоба назова и главния късметлия измежду знаците на зодиака, които имат шанс през януари 2023 година

Главният късметлия е Овенът. Именно тези представители на знаците на зодиака през януари може да започват нови планове, за тях идва миг на триумф.

Важен интервал за Овните през януари идва в персоналните връзки. Важно е да не сбъркате при започване на годината. В първите дни Овенът ще има горещо предпочитание да се отпусне, а също по този начин ще има алтернатива с избора сред другари и обичани хора. Много е значимо да извършите верния избор.

На работа Овенът през януари 2023 година ще получи както рецензия, по този начин и хвалба. А това е огромно поле за финансови придобивания. Не се карайте с другари и надеждни хора, поучава Тамара Глоба.

През януари 2023 г. Тамара Глоба съветва Козирозите да бъдат деликатни с финансовите каузи. Не можете да купувате нищо при започване на първия месец от новата година. Но ви чакат нови запознанства, облаги и забавни срещи.

Интересен месец ще е януари 2023 за Риби. Можете да завършите остарели проекти, както и да се подготвите за огромна известност при започване на новата година. Време е за нови неща.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР